Offerte

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan

Hieronder kan je geheel vrijblijvend jouw offerte aanvragen.

De prijs die je ontvangt is indicatief*.


Formaat

We drukken jouw doctoraat standaard op een formaat van 17x24 cm.

 

Cover

Voor de cover heb je de keuze tussen standaard covers of een gepersonaliseerde cover, mits een meerprijs.

Wat biedt ASP
Wat biedt ASP
Wat biedt ASP
Wat biedt ASP

 

Binnenwerk

We controleren de pdf nauwgezet en passen, indien nodig, een aantal zaken aan, zodat de drukkwaliteit van jouw thesis gegarandeerd is.

*Afhankelijk van de kwaliteit van jouw pdf, worden er extra kosten in rekening gebracht (bv. paginanummers- en of headers op de juiste plaats zetten bij gedraaide pagina’s, ‘dansende’ paginanummers juist zetten, het vervangen van bladzijden, het invoegen van nieuw beeldmateriaal, tekstcorrecties, extra bewerkingen in Photoshop/illustrator…).

 

Zodra je jouw offerte bevestigd hebt, ontvang je van onze Phd-verantwoordelijke, Paulien, een mail met algemene richtlijnen waaraan jouw thesis dient te voldoen. We spreken vervolgens met jou een datum af om ons je thesis te bezorgen. We kijken de lay-out na (inhoudstafel, paginanummers, opmaak, indeling van de tekst, algemene consistentie... ). Als er nog problemen zijn signaleren we dit, zodat je dit nog kan aanpassen. We voegen een colofonpagina met ISBN-nummer (indien gevraagd) en officiële info in. Na eventuele correcties kan de thesis in druk.

 

Owl Press